Soita ja kysy lisää!
Puh. (09) 879 9971
tai 050 339 5391

Keittiökalusteet
avaimet käteen -palveluna

Keittiökalusteet laadukkaana käsityönä
sinun toiveidesi mukaan

Juuri sinulle räätälöidyt keittiökalusteet paikalleen asennettuna. Valmistamamme kalusteet ovat korkealaatuisia, ammattitaidolla ja huolella tehtyjä – suomalaista kädenjälkeä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laadukkaat keittiökalusteet

  • Keittiökaapit ja ovet
  • Työtasot
  • Laatikostot
  • Pöydät ja penkit
  • yms. esim. vanhojen tuolien maalaus
keittiokalusteet_alakuva

Yksilölliset keittiökalusteet Klaukkalasta Vantaalle ja pääkaupunkiseudulle

Etsitkö keittiökalusteita yksilölliseen unelmakeittiöösi? Halusitpa sitten remontoida vanhan keittiön tai toteuttaa täysin uuden, puuseppämme hoitaa homman. Voimme räätälöidä kohteeseen kokonaan uudet keittiökalusteet tai suunnitella esimerkiksi uudet ovet vanhaan runkoon täysin mittojen mukaan. Kauttamme saat yksilölliset ovet millä tahansa tyylillä, esim. klassinen maalaisromantiikka tai moderni skandinaavinen.

Meillä on vuosien kokemus monipuolisista keittiönasennustöistä sekä puusepän työstä. Teemme laadukkaasta puumateriaalista uniikit ja kestävät keittiökalusteet sinun kotiisi. Käytämme raaka-aineina hyvälaatuista puu- ja levytavaraa, jonka pintakäsittelemme huolella.

Me myös asennamme keittiökalusteet paikalleen ammattitaidolla. Voit siis luottaa meidän osaamiseen – toimimme pääkaupunkiseudun (Espoo, Helsinki, Vantaa jne.) ja Uudenmaan alueilla. Teemme pyynnöstä myös muualle Suomeen. Kysy lisää!

Keittiökalusteiden suunnittelu

Keittiökalusteiden suunnittelu yhdessä puusepän kanssa? Meillä se onnistuu ystävällisissä merkeissä. Me tunnemme työtavat, raaka-aineet ja teknisen suunnittelun – sinä tunnet oman tahtotilasi. Luottamalla kotimaiseen ammatilaiseen keittiökalusteiden suunnittelussa ja asennuksessa, voit varmistua siitä, että visiosi toteutu ja saat huolella tehdyt, pitkäikäiset keittiökalusteet.

Me voimme myös toteuttaa keittiökalusteet avaimet käteen -palveluna suunnittelusta viimeistelyyn asti. Tärkeintä on asiakkaan tyytyväisyys.

Keittiökalusteiden hinnat

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja kilpailukykyistä. Annamme tarjouksen keittiökokonaisuudesta tai yksittäisistä keittiökalusteista aina etukäteen, joten tiedät, mistä maksat. Me olemme yritys, johon voit luottaa. Saat meiltä aina henkilökohtaista palvelua ja vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Olemme toteuttaneet keittiökalusteita lukuisille asiakkaille Helsingissä, Vantaalla, Espoossa, Klaukkalassa ja muualla Suomessa. Toteutamme sekä isoja kokonaisuuksia että yksittäisiä keittiökalusteita täysin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kustannustehokkaasta hinnoittelustamme.

Tutustu toteuttamiimme keittiökalusteisiin ja vakuutu itse osaamisestamme

Katso työnäytteitämme keittiökalusteista kuvagalleriassamme. Työjälkemme on laadukasta ja edustaa kotimaista ammattitaitoa. Osaamisemme taipuu vastaamaan täysin sinun yksilöllisiin suunnitelmiin. Olemme joustava ja asiakasta palveleva keittiökalusteiden toteuttaja. Ainoa, mistä emme tingi, on laatu.

Ammattitaitoiset puuseppämme ovat alan ehdottomia ammattilaisia. He työstävät puuta vuosien kokemuksella ja ymmärtävät materiaalin mahdollisuudet. Se sopii loistavasti esimerkiksi keittiökalusteiden materiaaliksi. Puukalusteet kestävät pitkään ja ovat aina laadukkaita. Puu on materiaalina myös ekologinen. Voit kysyä lisää puusepiltämme soittamalla vaikka heti 09 879 9971. Voit myös jättää soittopyynnön, jolloin me palaamme asiaan silloin, kun sinulle sopii.

Unelmiesi keittiö avaimet käteen -periaatteella!

Keittiökalusteiden ja niiden toimituksen lisäksi tarjoamme sinulle ammattitaitoisen keittiön asennuspalvelun. Kun haluat säästyä ylimääräiseltä vaivalta, me otamme vastuun; voit jättää keittiön täysin meidän huoleksemme ja täydellinen keittiö rakentuu luotettavasti ja ammattitaidolla tilaan kuin tilaan. Uuden, yksilöllisen keittiön saaminen on helpompaa ja parempaa kuin koskaan!

Toteutamme keittiön mittatilaustyönä toiveidenne mukaan alusta asti. Osaavissa käsissämme loihdimme keittiön vastaamaan juuri sinun suunnitelmiasi. Pääkaukaupunkiseudun suurten kaupunkien, kuten Helsingin, Espoon ja Vantaan, lisäksi palvelemme asiakkaita ympäri Suomen.

Keittiökalusteet ja keittiöremontit aliurakointina

Toteutamme myös aliurakointeja remonttifirmoille. Yhteistyökumppanina olemme joustava, luotettava ja ammattitaitoinen. Laadimme keittiöremontista aina aikataulun vastaamaan asiakkaan toiveita.

Kysy lisää aliurakoinnista!

Ota yhteyttä

Tarvitsetko yksilöllisesti toteutettuja keittiökalusteita? Ota rohkeasti yhteyttä, niin puuseppämme palaa pian asiaan.