Soita ja kysy lisää!
Puh. (09) 879 9971

Keittiön asennuspalvelu

Vanhan keittiön purku ja uuden asentaminen

Tyylikkään keittiön toteuttaminen on mittatarkkaa, huolellista työtä, jossa ammattilaisosaamisella on ratkaiseva merkitys. Laadukkaasti toteutettu keittiöratkaisu edustaa tyylikkäänä, toimii käytännöllisenä sekä kestää käytössä.

Ennen uuden keittiön asentamista, tulee keittiöremontin vaativat purku- ja pohjatyöt tehdä huolellisesti. Me Messurakenteella puramme vanhan keittiösi ja asennamme uudet keittiökalusteet vuosien ammattitaidolla. Jokainen keittiö on räätälöitävä yksilöllisesti tilaan sopivaksi ja siinä me olemme asiantuntijoita. Olemme vuosien mittaan asentaneet useita erilaisia keittiöitä monenlaisiin tiloihin, aina pitäen huolta tyylikkäästä lopputuloksesta, laadukkaista materiaaleista sekä huolellisesta työjäljestä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keittiön asennus Messurakenteelta - aina takuutyönä!

Kun luotat keittiöasennuksen ammattilaiselle, voit varmistua työn nopeasta aikataulusta, kustannustehokkuudesta sekä tyylikkäästä lopputuloksesta. Annamme työlle aina kustannusarvion etukäteen, joten tiedät, mistä maksat. Asennuspalvelumme on tehokas, ammattitaitoinen ja luotettava. Asennamme sinun keittiösi täysin toiveidesi, aikataulujesi ja tilanteesi mukaan. Kattavan alihankintaverkostomme kautta saat myös tarpeelliset sähkö- ja putkityöt teetettyä.

Toteutamme sinulle yksilöllisen keittiön mittatilaustyönä. Lue lisää puusepänpalveluistamme!

Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa), mutta tarvittaessa myös ympäri Suomen.

Keittiön asennus omakotitaloon

Ota yhteyttä