Mittatilauskalusteet

Pyydä tarjous ›

Mittatilauskalusteet käsityönä kotiin ja julkitiloihin Helsingin seudulla

Haluaisitko tilaan täydellisesti sopivat, laadukkaat tilauskalusteet?

Puuseppämme valmistaa juuri sellaiset mittatilaushuonekalut kuin haluat! Saat uniikit, yksilölliset ja kauniit huonekalut unelmistasi toteutettuina.

Teemme korkealaatuiset tilauskalusteet sekä kotiin että julkitiloihin. Toimimme yhteistyössä arkkitehtien kanssa, ja valmistamme myös asiakkaan omia suunnitelmia mittatilaustyönä. Toimitamme tuotteet paikan päälle ja asennamme ne myös tarvittaessa.

Puusepäntyöt hoituvat meiltä ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki ja Vantaa, sekä koko Suomi.

Ota yhteyttä ›

Tilauskalusteet persoonalliseen ja vaativaankin makuun kaikkialle Suomeen

Pöydät ja tuolit

Pöydät kokevat elinkaarensa aikana monenlaista kulutusta, kolhua ja käyttöä. Massiivipuu sekä viilutettu levy soveltuvat täydellisesti erilaisten pöytien materiaaliksi! Toteutamme kaikki pöydät mittatilaustyönä suunnittelusta lähtien täysin toiveidesi mukaan, juuri sinun tilaasi sopivaksi.

Ei ole väliä, onko pöydälle tarvetta parvekkeella vai makuuhuoneessa – nikkaroimme ruokapöytiä, sohvapöytiä, yöpöytiä, parvekepöytiä, kahvipöytiä jne. Mittojen mukaan tehty pöytä on ratkaisu myös tilanpuutteeseen tai esteettisyyden tavoitteluun. Teemme pöytiä kaikista puulajeista suuriin sekä pieniin tiloihin. 

Pöytien lisäksi tuolit ja kaikenkokoiset ruokaryhmät kuuluvat mittatilaushuonekaluihimme. Voimme valmistaa tuolit nykyiseen pöytääsi sopivaksi tai kokonaisen ruokaryhmän pöytineen sekä tuoleineen mittojesi ja toiveidesi mukaan.

Ota siis yhteyttä, niin sovitaan aika ja suunnitellaan sinulle yksilöllinen pöytä, tuoli tai ruokaryhmä!

Ota yhteyttä ›

Yksilölliset kaappi- ja lipastoratkaisut

Toteutamme mittatilaustyönä kaikki säilytysjärjestelmät, kuten kirjahyllyt ja -kaapit, lipastot, laatikostot, vaatekaapit ym. Yksilöllisellä ratkaisulla varmistat kätevästi kerralla niin laadun, käytettävyyden kuin mittatarkkuuden. Puu on vankka ja elinikäinen materiaali, joten kaapistasi tai lipastostasi tulee myös erittäin kestävä.

Valmistamme kaikki mittatilauskalusteet sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille kustannustehokkaaseen hintaan, laadusta koskaan tinkimättä. Voit tutustua tarkemmin toteuttamiimme puutöihin kuvagalleriassamme.

Väliseinät ja kaiteet mittojen mukaan

Laadukkaat materiaalit varmistavat niin kaiteiden kuin väliseinien kestävyyden, ja huolellinen asennustyö takaa tyylikkään ja turvallisen lopputuloksen. Toteutamme kaikki kaideratkaisut portaikkoihin, parville, terasseille ja muille tasanteille. Kaide voidaan tehdä joko avokaiteena tai suojakaiteena.

Väliseinät toimivat näppärinä tilanjakajina, ja ne voidaan rakentaa usealla eri tavalla. Väliseinä voi toimia esim. eristeenä kylmän tilan ja huonetilan välissä tai se voi olla ääntä tai paloa eristävä rakenne. Väliseinällä voidaan erottaa isommasta tilasta mm. ruokailutila, leikkinurkka tai työpiste.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri sinun tilaasi sopivat väliseinä- ja kaideratkaisut!

Ota yhteyttä ›

Kylpyhuonekalusteet toimivaan kylpyhuoneeseen

Puusta työstetyt, laadukkaat kylpyhuonekalusteet luovat kylpyhuoneellesi yksilöllisen, luksusta huokuvan ilmeen. Materiaalina puu on kestävä, hengittävä ja ajaton. Pintakäsittelemme puiset kylpyhuonekalusteet niihin tarkoitetuilla pintakäsittelyaineilla, mikä tekee niistä kosteutta kestäviä. Valmistamme kylpyhuonekaapit, allastasot ja allaskaapit, hyllyt, listat jne.

Suunnittele oma kylpyhuoneesi ja me toteutamme sen avaimet käteen -periaatteella. Tai voimme ideoida yhdessä uudet kalusteet kylpyhuoneeseesi.

Keittiökalusteet laadukkaana käsityönä

Etsitkö keittiökalusteita yksilölliseen unelmakeittiöösi? Halusitpa sitten remontoida vanhan keittiön tai toteuttaa täysin uuden, voimme räätälöidä sinulle uniikit keittiökalusteet, kuten keittiökaapit ja -ovet, tasot, laatikostot, pöydät ja penkit. Voimme myös suunnitella esimerkiksi uudet ovet vanhaan runkoon täysin mittojen mukaan. Saat yksilölliset ovet millä tahansa tyylillä, esim. klassinen maalaisromantiikka tai moderni skandinaavinen.

Käytämme tarkoin valittua, hyvälaatuista puu- ja levytavaraa, jonka pintakäsittelemme huolella. Meiltä saat myös keittiön asennukset ammattitaidolla. Samoin esimerkiksi vanhojen tuolien maalaukset. 

Myymäläkalusteet yritykselle

Kun etsit myymälällesi uutta ilmettä, kannattaa huonekalujen, pintojen ja esimerkiksi lattioiden toteutus luottaa ammattitaitoiselle puusepälle. Näin luot myymälääsi laadukkaan ja yksilöllisen vaikutelman, sillä myymäläkalusteet toteutetaan sopimaan juuri sinun yrityksesi ilmeeseen. Mikään kohde ei ole meille liian iso tai pieni!

Huolellinen kädenjälkemme takaa ensiluokkaisen lopputuloksen, joka kestää kulutusta. Puusta tehdyt myymäläkalusteet ovat kestäviä, ajattomia ja monikäyttöisiä. Ne eivät hajoa kosketuksesta, ja pienellä maalaus-, lakkaus- tai hiomahuollolla niiden käyttöikää pystyy aina pidentämään.

Myymäkalustetöihimme kuuluvat mm. tiskit, tasot, kaapit, hyllyt, lipastot, telineet, baaritiskit, korokkeet ym. Meiltä myös maalaus- ja lakkaustyöt!

Ota yhteyttä ›

Muut mittatilauskalusteet

Sahaukset ja nauhoitukset

Palveluihimme kuuluvat myös puumateriaalien sahaukset ja nauhoitukset. Vankka puusepän ammattitaitomme mahdollistaa tarkat ja siistit sahaukset puusta kuin puusta. Sahauksen jälkeen asennamme reunanauhan levyihin ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Maalaukset ja lakkaukset

Vahva kokemuksemme eri puupinnoista takaa myös maalausurakoinnin onnistumisen. Osaamme valita parhaat mahdolliset maalit kullekin puupinnalle, ja toteuttamamme maalaukset sekä lakkaukset ovat aina huolellisesti viimeisteltyjä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita