Tilauspuusepäntyöt

Pyydä tarjous ›

Tilauspuusepäntyöt ammattitaidolla Helsingin seudulla

Toteutamme työt asiakkaiden omien ja ammattilaisten piirustusten mukaan.

Olemme erikoistuneet yksilöllisiin tilauspuusepäntöihin, jotka suunnitellaan asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Toteutamme työt sekä asiakkaiden omien piirrosten että ammattilaissuunnittelijoiden piirustusten mukaan. Teemme korkealaatuisia ja uniikkeja tilauskalusteita niin yrityksille kuin yksityisillekin.

Olemme valmistaneet tilauspuusepänkalusteita ja -tuotteita mm. erilaisiin tiedostus- ja kulttuurinäyttelyihin sekä toteuttaneet messuja yhdessä maan johtavien suunnittelijoiden kanssa. Lisäksi olemme valmistaneet toimistojen ja myymälöiden sisustuksia sekä yritysten ja kotien kalustuksia. 

Kun haluat aidon kotimaisen, täysin yksilöllisen puusepäntuotteen, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä vaikuttava kokonaisuus! Toimialuettamme on pääkaupunkiseutu, kuten Espoo, Helsinki ja Vantaa, sekä koko Suomi.

Ota yhteyttä ›

Puuseppämme valmistaa tilauksesta

  • Pöydät, tuolit, penkit
  • Kaapit, hylly, lokerikot
  • Portaat
  • Ovet, portit
  • Messu- ja näyttelykalusteet

Sahatavara ja puulevyt muuttuvat taitavan puuseppämme käsissä laadukkaiksi tuotteiksi! Me myös pintakäsittelemme ja asennamme tilatut kalusteet. Työn lopputuloksen pitää aina vastata asiakkaan odotuksia.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita