Puusepän palvelut pääkaupunkiseudulla ja ympäri Suomen

Asuitpa sitten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella, Klaukkalassa sijaitseva Messurakenne Oy tarjoaa kaikki tarvitsemasi puusepän palvelut.

Nykypävänä puusepän tulee olla puusta rakentamisen, työstämisen ja korjaamisen monipuolinen ammattilainen. Puusepän työnkuvassa yhdistyvät niin nikkarin, huonekalupuusepän, koristeveistäjän, hienopuusepän kuin rakennuspuusepän ammattitaito.

Messurakenne Oy on vuosien varrella toteuttanut suuren määrän erilaisia projekteja, joista osaan voit tutustua kuvagalleriassamme tai referenssit-sivulla.

Kysy rohkeasti lisää, miten voimme auttaa juuri sinua!

Puuseppä on ammattitaitoinen käsityöläinen

Puuseppä tekee käsityöllä ja yksilöllisesti puusta erilaisia esineitä. Puuseppä voi tehdä esimerkiksi huonekaluja, mittatilaushuonekaluja, koriste-esineitä, väliseiniä, kaiteita, portaikkoja, pöytiä, tuoleja, kaappeja, lipastoja ja esimerkiksi keittiökalusteita ja jopa veneitä.

Puusepän ammattitaitoon kuuluvat myös korjaaminen, muokkaaminen ja entisöinti. Lue lisää puusepän taidosta täältä.

puuseppa-3

Puusepän osaamista esineenvalmistuksesta entisöintiin

Puusepänliike Messurakenne Oy:n monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi hienopuusepäntyöt. Hienopuuseppä toteuttaa huonekaluja asiakkaan vision mukaisesti tai avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi mittatilaustyönä. Puuseppämme voi tehdä massiivipuusta perinteisiä puusepänliitoksia ja yksilöllistä jälkeä tarkasti sinun visiosi mukaan. Meillä on vahva ammattitaito kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta. Kysy rohkeasti lisää!

Miksi valita puuseppä?

Puusepän puoleen kannattaa kääntyä, kun kaipaat yksilöllistä palvelua. Jos tarvitset esimerkiksi suunnitteluapua, puuseppä osaa neuvoa sinua materiaalien ja maalien valinnassa sekä toteuttaa suunnitelmasi osittain tai kokonaan – juuri sinun tarpeidesi mukaan. Puusepältä luonnistuu kätevästi myös kaikki entisöinnit ja korjaustyöt. Laadukkaasta puusta käsityönä tehdyt kalusteet kestävät kaiken lisäksi aikaa ja käyttöä aivan eri tavalla verrattuna markkinoiden massatuotettuihin vaihtoehtoihin.