Mitä tekee nykypäivän puuseppä?

Moderni puuseppä on puusta rakentamisen, työstämisen ja korjaamisen monipuolinen ammattilainen. Puusepän työnkuvassa yhdistyvät niin nikkarin, huonekalupuusepän, koristeveistäjän, hienopuusepän kuin rakennuspuusepänkin ammattitaito.

Vaikka kyseessä on yksi ihmiskunnan vanhimmista ammateista, puusepän työ elää koko ajan ajassa. Puuseppä on moniosaaja, joka kädentaitojen lisäksi kykenee itsenäiseen suunnitteluun ja tuntee eri puulajien ominaisuudet niin valmistusvaiheessa kuin lopullisen tuotteen osalta.

Asuitpa sitten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella, Klaukkalassa sijaitseva Messurakenne Oy tarjoaa kaikki tarvitsemasi puusepän palvelut. Vuosien varrella olemme toteuttaneet suuren määrän erilaisia projekteja, joihin voit tutustua kuvagalleriassa tai referenssit-sivulla.

Kysy rohkeasti lisää, miten voimme auttaa juuri sinua!

Puuseppä on ammattitaitoinen käsityöläinen

Puuseppä tekee käsityöllä ja yksilöllisesti puusta erilaisia esineitä. Puuseppä voi tehdä esimerkiksi huonekaluja, mittatilaushuonekaluja, koriste-esineitä, väliseiniä, kaiteita, portaikkoja, pöytiä, tuoleja, kaappeja, lipastoja ja esimerkiksi keittiökalusteita ja jopa veneitä.

Puusepän ammattitaitoon kuuluvat myös korjaaminen, muokkaaminen ja entisöinti. Lue lisää puusepän taidosta täältä.

 

Puusepän palveluita:

  • Mittatilaushuonekalujen valmistus
  • Isot ja pienet sisustusratkaisut
  • Design-työt ja koriste-esineet
  • Konsultointi materiaalivalinnoissa
puuseppa-3

Puusepän osaamista esineenvalmistuksesta entisöintiin

Puusepänliike Messurakenne Oy:n monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi hienopuusepäntyöt. Hienopuuseppä toteuttaa huonekaluja asiakkaan vision mukaisesti tai avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi mittatilaustyönä. Puuseppämme voi tehdä massiivipuusta perinteisiä puusepänliitoksia ja yksilöllistä jälkeä tarkasti sinun visiosi mukaan. Meillä on vahva ammattitaito kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta. Kysy rohkeasti lisää!

puusepänliike

Miksi valita puuseppä?

Puusepän puoleen kannattaa kääntyä, kun kaipaat yksilöllistä palvelua. Jos tarvitset esimerkiksi suunnitteluapua, puuseppä osaa neuvoa sinua materiaalien ja maalien valinnassa sekä toteuttaa suunnitelmasi osittain tai kokonaan – juuri sinun tarpeidesi mukaan. Puusepältä luonnistuu kätevästi myös kaikki entisöinnit ja korjaustyöt. Laadukkaasta puusta käsityönä tehdyt kalusteet kestävät kaiken lisäksi aikaa ja käyttöä aivan eri tavalla verrattuna markkinoiden massatuotettuihin vaihtoehtoihin.